Met onze live chat services maakt u hét verschil

Onze live chat services maken een wereld van verschil. Heel wat klanten zitten met vragen, willen een snel antwoord, maar blijven op hun honger zitten. Met onze live chat services behoort dit tot het verleden. De live chat service helpt je klanten razendsnel verder en zorgt voor de gepaste antwoorden op hun vragen. En dit een stuk efficiënter dan via mail of per telefoon. Blaas uw klanten van hun sokken met een fenomenale live chat en overtref hun verwachtingen.

Help bezoekers met instant antwoorden via een gebruiksvriendelijke live chat

Via onze live chat kunt u onmiddellijk in contact treden met bezoekers. U levert onmiddellijk een antwoord op de meest gestelde vragen en/of stuurt ze gelijk door in de juiste richting of naar de juiste contactpersoon. Ontzettend efficiënt!

In 80% van de gevallen lost de live chat service het op

Maar liefst 8 van de 10 vragen kunnen via de Boom!!Chat live chat service opgelost worden. Een verbluffend resultaat, waardoor u heel wat tijd wint.

Sterke stijging klanttevredenheid dankzij live chat

En of een uitstekend customer service bijdraagt aan de klanttevredenheid! Door gebruik te maken van live chat stijgen de tevredenheidsscores van uw klanten zienderogen. Tevreden klanten worden trouwe klanten met meer rendement. In een overzichtelijk dashboard kunt u ook gelijk alle cijfers én de tevredenheid monitoren. Zo houdt u steeds de vinger aan de pols.

Instant antwoorden, instant tevredenheid

Live chat doet het zware werk wat e-mail en telefoon niet aankunnen. De mogelijkheden van mail en telefonische ondersteuning zijn beperkt. U heeft er heel wat mensen voor nodig. Met onze live chat service behandelt u alle aanvragen tegelijkertijd en onmiddellijk. Geen lange wachtrijen en morrende klanten, maar instant antwoorden.

Er zijn NU klanten op uw website

De kracht van onze chatbox zelf ervaren? Creëer een gratis account en probeer de chatbot 7 dagen gratis!