Chatbots die garant staan voor een perfecte customer service

De economie draait vandaag de dag 24/7 door. Klanten verwachten veel van u en uw organisatie. Een permanente customer service is daarbij essentieel. Chatbots vormen daarbij de perfecte oplossing. Ze zijn altijd beschikbaar, zorgen binnen enkele seconden voor gepaste oplossingen en vallen nooit ziek.

Chatbots bieden dan ook een stevige meerwaarde voor uw organisatie, uw klanttevredenheid en retentie.

Onze slimme chatbots zijn in staat door machine learning steeds betere antwoorden te geven op de vragen van uw klanten. Zo beschikt u over een performante oplossing die klaar staat wanneer uw klant er nood aan heeft en die tegelijkertijd meerdere gesprekken kan afhandelen. Moeten we u nog verder overtuigen van de troeven van onze chatbots?

Bent u op zoek naar de meest performante manier om uw customer service te realiseren, dan vormen chatbots de perfecte oplossing. Bovendien vallen ze makkelijk te koppelen aan heel wat andere oplossingen, waardoor een totaaloplossing binnen handbereik komt.

Start vandaag nog met een chatbot op maat

Artificiële intelligentie die het verschil maakt

Alle chatbots van Boom!!Chat zijn voorzien van een flinke portie Artificiële Intelligentie (AI). Daardoor zijn ze in staat om zelfstandig bij te leren, voortdurend met betere antwoorden op de proppen te komen en te begrijpen wat klanten verwachten.

Onze chatbots zorgen voor een ongekend rendement, vergen slechts een kleine investering en bewijzen hun meerwaarde vanaf dag één. U bent in staat om meer gesprekken te voeren, verhoogd de klanttevredenheid en bijgevolg de omzet. Minder klanten zullen uw bedrijf de rug toekeren, wat u onmiddellijk voelt in de cijfers.

Wachttijden behoren tot het verleden, u krijgt rapporten en kunt steeds monitoren wat de vragen zijn. Zo krijgt u een compleet overzicht, waardoor u kunt bijsturen indien nodig.

Onze chatbots zijn inzetbaar in tal van sectoren en vormen de perfecte ondersteuning voor uw bedrijf. Van webshops over reisorganisaties tot verzekeraars.

Start vandaag nog met een chatbot op maat

De troeven van Boom!!Chat

Een chatbot neemt nooit vakantie en staat altijd klaar voor uw klanten. Geen administratie en beslommering, simpelweg een perfecte customer service. Ook buiten de kantooruren kunnen uw klanten rekenen op een perfecte ondersteuning.

Een chatbot kan een ongelimiteerd aantal gesprekken aan, waardoor u de personeelskost stevig kunt drukken. Onze AI chatbot reageert onmiddellijk en efficiënt.

Grafisch en qua functionaliteiten kunnen onze chatbots op maat van uw bedrijf aangepast worden. Ook voor uw sector kunnen we de perfect werkende en lerende chatbox afleveren.

Tevreden klanten kopen meer en komen terug. Dat is exact wat u met onze chatbot bereikt. Uw klanten verdoen geen tijd meer, worden onmiddellijk geholpen en krijgen antwoorden op hun vragen.

Er zijn NU klanten op uw website

De kracht van onze chatbox zelf ervaren? Creëer een gratis account en probeer de chatbot 7 dagen gratis!